Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 18.01.2021 ora 07.00 – 19.01.2021 ora 07.00


Debitele vor fi în general în scădere, exceptând râurile din bazinele hidrografice: Vișeu, Iza, Tur, Someș, Crasna, Barcău, Târnave, Bega, Timiş, Bârzava, Moravița, Caraş, Nera, Cerna, Bârlad, Jijia, pe cursul superior şi mijlociu al Mureşului şi pe cursul inferior al Prutului, unde vor fi relativ staționare. 
Formațiunile de gheață (gheaţă la maluri, năboi, izolat pod de gheață) existente vor fi în extindere și intensificare, fiind posibilă apariția unor noi formațiuni incipiente pe râurile din zonele de munte mai ales din nordul și centrul țării.
Nivelurile pe râuri la stațiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENȚIE.


Înapoi

Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 29.10.2020 ora 07.00 – 30.10.2020 ora 07.00

Debitele vor fi în general staţionare, exceptând râurile din bazinele hidrografice Vișeu, Iza și bazinele superioare ale Someșului Mic și Crișurilor, unde vor fi în creștere ușoară ca urmare a precipitațiilor prognozate și propagării. 
Pe râurile din bazinul hidrografic al Ialomiței, bazinele mijlocii și inferioare ale Crișului Negru, Crișului Repede, cursul Someșului, cursul mijlociu și inferior al Someșului Mic, Mureșului, cursul superior al Prutului și pe râurile din Dobrogea, debitele vor fi în scădere. 
 Nivelurile pe râuri la stațiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENȚIE.


Noutăți Noutăți