Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.01.2023 ora 07.00 – 12.01.2023 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând în prima parte a intervalului cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul țării unde vor fi în scădere. 
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici din jumătatea de nord a țării datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.

Legenda: H - nivel, Q - debit, CA- cota de atentie, CI - cota de inundatie, CP – cota de pericol, +∆H - cu cat este depasita CA sau CI,
                  G- gheata la mal, P - pod de gheata, Z -zapor, N-naboi, S - curg sloiuri

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 02.12.2022 ora 07.00 – 08.12.2022 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în uşoară scădere, exceptând râurile din sudul țării unde vor fi relativ staționare.
Pe toată durata intervalului, sunt posibile creşteri de niveluri şi debite, cu probabilitate mai mare, pe unele râuri din jumătatea de sud a țării, datorită  precipitațiilor, slabe cantitativ, prognozate.
Formațiunile de gheață apărute pe bazinele din nordul țării se vor menține fără modificări importante şi este posibilă apariția altelor noi.