Prognoza medie durata rauri în intervalul 19.01.2022 ora 07.00 – 25.01.2022 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în ușoară scădere, exceptând râurile din sudul și estul țării unde vor fi staționare.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) existente pe majoritatea râurilor, se vor menține fără modificări importante în prima parte a intervalului pe râurile din sudul țării și vor fi în ușoară intensificare pe cele din nordul și centrul țării, iar în partea a doua a intervalului vor fi în intensificare și extindere, predominând podurile de gheață pe râurile mici din nordul țării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 17.10.2021 ora 07.00 – 23.10.2021 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creștere pe râurile din sudul și sud – estul țării ca urmare a precipitațiilor prognozate și propagării şi în general staționare pe celelalte râuri.
În partea a doua a intervalului, debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând râurile din sudul și sud – estul țării unde vor fi în scădere.
În prima zi a intervalului, sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici, mai ales pe cele din sudul și sud – estul țării, ca urmare a precipitațiilor prognozate și propagării.