Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.01.2023 ora 07.00 – 12.01.2023 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând în prima parte a intervalului cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul țării unde vor fi în scădere. 
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici din jumătatea de nord a țării datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.

Legenda: H - nivel, Q - debit, CA- cota de atentie, CI - cota de inundatie, CP – cota de pericol, +∆H - cu cat este depasita CA sau CI,
                  G- gheata la mal, P - pod de gheata, Z -zapor, N-naboi, S - curg sloiuri

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 18.11.2022 ora 07.00 – 24.11.2022 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în creștere pe toată durata intervalului de prognoză, ca urmare a precipitațiilor prognozate și propagării, începând cu râurile din vestul țării.
 În prima parte a intervalului, sunt posibile creșteri mai însemnate de niveluri și debite, pe unele râuri din sud-vestul țării, ca urmare a precipitațiilor mai însemnate cantitativ prevăzute.
În partea a doua a intervalului este posibilă apariția formațiunilor incipiente de gheață (ace de gheață, năboi) pe unele râuri mici din zonele montane înalte din nordul țării.