Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.01.2023 ora 07.00 – 12.01.2023 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând în prima parte a intervalului cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul țării unde vor fi în scădere. 
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici din jumătatea de nord a țării datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.

Legenda: H - nivel, Q - debit, CA- cota de atentie, CI - cota de inundatie, CP – cota de pericol, +∆H - cu cat este depasita CA sau CI,
                  G- gheata la mal, P - pod de gheata, Z -zapor, N-naboi, S - curg sloiuri

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 20.11.2022 ora 07.00 – 26.11.2022 ora 07.00

  Debitele medii zilnice vor fi în creștere pe toată durata intervalului de prognoză, ca urmare a precipitațiilor prognozate și propagării, exceptând în prima parte a intervalului  râurile din jumătatea de nord a  țării unde vor fi în scădere.

Ca urmare a precipitațiilor mai însemnate cantitativ, prognozate, în prima zi a intervalului de prognoză se pot produce creşteri importante de niveluri şi debite cu atingerea și depășirea  COTELOR DE ATENȚIE pe unele râuri mici din zonele de deal și munte din Banat, Oltenia și Muntenia.