Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.01.2023 ora 07.00 – 12.01.2023 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând în prima parte a intervalului cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul țării unde vor fi în scădere. 
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici din jumătatea de nord a țării datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.

Legenda: H - nivel, Q - debit, CA- cota de atentie, CI - cota de inundatie, CP – cota de pericol, +∆H - cu cat este depasita CA sau CI,
                  G- gheata la mal, P - pod de gheata, Z -zapor, N-naboi, S - curg sloiuri

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.11.2022 ora 07.00 – 27.11.2022 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în creștere pe toată durata intervalului de prognoză, ca urmare a precipitațiilor prognozate și propagării, exceptând în prima parte a intervalului  râurile din nordul, nord – vestul și vestul țării, unde vor fi în scădere.
Ca urmare a precipitațiilor prognozate, izolat mai însemnate cantitativ, sub formă de aversă, în primele zile ale intervalului, se pot produce creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal și munte, mai ales pe cele din jumătatea de est a țării.