Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.01.2023 ora 07.00 – 12.01.2023 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând în prima parte a intervalului cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul țării unde vor fi în scădere. 
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici din jumătatea de nord a țării datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.

Legenda: H - nivel, Q - debit, CA- cota de atentie, CI - cota de inundatie, CP – cota de pericol, +∆H - cu cat este depasita CA sau CI,
                  G- gheata la mal, P - pod de gheata, Z -zapor, N-naboi, S - curg sloiuri

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 28.11.2022 ora 07.00 – 04.12.2022 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din bazinul Vedea, afluenții Prutului, afluenții Oltului inferior și pe cele din Dobrogea unde vor fi staționare și unele râuri mici din sud – vestul și sudul țări unde vor fi în ușoară creștere datorită precipitațiilor, slab cantitativ, prognozate.
Pe unele râuri mici din nordul țării este posibilă apariția formațiunilor incipiente de gheață (ace de gheață și gheață la maluri).